Vi slår nu upp portarna till

Egeryds Bostadsklubb!

Jag vill logga in

Nu bryr vi oss mer än någonsin!

Egeryds Bostadsklubb är kundportalen som ger dig uppdaterad information om allt som rör din bostadsrättsförening. Du kan till exempel hålla koll på dina personliga avier, ta del av fördelaktiga erbjudanden och som medlem i styrelsen ger vi dig de verktyg du behöver för att förenkla din vardag.

Min Brf

Min Brf är föreningens naturliga samlingspunkt och kommunikationskanal. Här informerar styrelsen tillsammans med Egeryds om sådant som händer i och utanför er bostadsrättsförening. I Min Brf presenteras även attraktiva klubberbjudanden.

• Nyheter
  • Erbjudanden
  • Frågor och svar
  • Felanmälan 24/7

Styrelserummet

Styrelserummet är det framtida navet för er styrelse. Här får ni bland annat tillgång till rapporter, attestering och medlemsregister. Skapa er egen dokumentbank och kommunicera med medlemmar.

• Attestera fakturor
  • Ta del av rapporter
  • Håll koll på medlemmar
  • Allt om din fastighet

Mina sidor

Kunder som anslutit sig till tjänsten ekonomisk förvaltning får tillgång till Mina sidor. Här kan du hålla koll på dina personliga avier och avtal, gör felanmälan och uppdatera dina kontaktuppgifter. Tjänsten släpps i början på 2018.

• Min bostad
  • Mina avtal
  • Autogiroblankett
  • Felanmälan

Du följer väl med oss in i framtiden?

Ring 019-18 18 18 eller fyll i dina uppgifter så berättar vi mer.

Ditt namn

Ditt Företag / Brf.