Nya uppdrag! 15 December 2016

Nya Uppdrag!

Vi på Egeryds Fastighetsförvaltning Eskilstuna har fått nöjet att ta hand om den nybyggda Bostadsrättsföreningen Brf Messingen som Totalförvaltare. Vi är otroligt glada och tacksamma att vi har fått det uppdraget!

Vi bryr oss!

Egeryds Fastighetsförvaltning bildades 1989 med kundnöjdhet och kvalitet i fokus i Örebro, och är etablerade i Eskilstuna sen årsskiftet 2015/2016. Vi har ett stort utbud av tjänster för bostadsrättsföreningar och kommersiella fastighetsägare. Att leverera tjänster med kvalitet är vårt signum, och vi gör det med egen personal som är vår viktigaste tillgång, till glädje även för dig som kund.