Felanmälan

Om det uppstår en skada eller fel i din lägenhet eller i gemensamma utrymmen som exempelvis tvättstuga ska du genast meddela oss detta.

Vid akuta fel ska du alltid kontakta oss via telefon omgående. Akuta fel är exempelvis strömavbrott, vattenläckor eller totalstopp i avlopp.

Felanmälan Eskilstuna:
016-12 05 15
Akuta fel efter kontorstid:
010-470 57 84

Vid ärenden som inte är lika akuta vänligen gör din felanmälan till felanmalan@egeryds.se

Formulär för Felanmälan

Nya uppdrag! 15 December 2016

Nya Uppdrag!

Vi på Egeryds Fastighetsförvaltning Eskilstuna har fått nöjet att ta hand om den nybyggda Bostadsrättsföreningen Brf Messingen som Totalförvaltare. Vi är otroligt glada och tacksamma att vi har fått det uppdraget!

Vi bryr oss!

Egeryds Fastighetsförvaltning bildades 1989 med kundnöjdhet och kvalitet i fokus i Örebro, och är etablerade i Eskilstuna sen årsskiftet 2015/2016. Vi har ett stort utbud av tjänster för bostadsrättsföreningar och kommersiella fastighetsägare. Att leverera tjänster med kvalitet är vårt signum, och vi gör det med egen personal som är vår viktigaste tillgång, till glädje även för dig som kund.

Om Egeryds Fastighetsförvaltning

Egeryds Fastighetsförvaltning har sedan starten 1989 varit ett företag med kundnöjdhet och kvalité i fokus. Vi har tack vare vår ambition att växa en stark lokal förankring med kontor i Eskilstuna, Örebro och Lindesberg. Vi utför tjänster åt dig som äger en fastighet och behöver hjälp med skötseln i och kring den. Egeryds har ett komplett utbud av tjänster anpassat för dig som bostadsrättsförening eller kommersiell fastighetsägare.

Egeryds Fastighetsförvaltning

Kontakt Eskilstuna

Telefon: 016-12 02 15
E-post: info@egeryds.se

Kontakt Örebro

Telefon: 019-18 18 18
E-post: info@egeryds.se