Om oss

Egeryds Fastighetsförvaltning har sedan starten 1989 varit ett företag med kundnöjdhet och kvalité i fokus. Vi har tack vare vår ambition att växa en stark lokal förankring med kontor i Örebro och Lindesberg. Vi utför tjänster åt dig som äger en fastighet och behöver hjälp med skötseln i och kring den. Egeryds har ett komplett utbud av tjänster anpassat för dig som bostadsrättsförening eller kommersiell fastighetsägare.

Att leverera tjänster med kvalité är och ska vara vårt signum, därför strävar vi alltid efter att göra det med egen personal. Hos oss på Egeryds är vår personal det viktigaste vi har, något som du som kund snart blir varse. Vi bryr oss!

Vår affärsidé och vision

Vår affärsidé är att utveckla och förvalta fastigheter tillsammans med kunden. Vi vill vara det självklara valet för alla som äger en fastighet.

Våra ledstjärnor

För oss på Egeryds är våra ledstjärnor viktiga, både i stort och smått. Att efterleva våra ledstjärnor är en självklarhet i vår vardag och får oss att vilja agera lite mer.

Våra ledstjärnor står var för sig och tillsammans för långsiktighet, engagemang och kvalitet.

Långsiktighet!

Engagemang!