Felanmälan

Om det uppstår en skada eller fel i din lägenhet eller i gemensamma utrymmen som exempelvis tvättstuga ska du genast meddela oss detta.

Vid akuta fel ska du alltid kontakta oss via telefon omgående. Akuta fel är exempelvis strömavbrott, vattenläckor eller totalstopp i avlopp.

Felanmälan Eskilstuna:
016-12 02 15
Akuta fel efter kontorstid:
010-470 57 84

Vid ärenden som inte är lika akuta vänligen gör din felanmälan till felanmalan@egeryds.se

Formulär för Felanmälan

Se om ert hus och er förening! 18 January 2017

Att byta förvaltare kan te sig både svårt och tidsödande, men i verkligheten är det inte alls
så svårt!

Många bostadsrättsföreningar väljer att vara kvar hos en förvaltare, trots att man inte är helt nöjd. Det tycker vi är synd! Därför bjuder vi nu in till en kväll där vi kommer att prata om varför det är viktigt att se över
vad man har för avtal med sin förvaltare. Bra avtal lönar sig både för DIG och DIN förening!
Vi på Egeryds Fastighetsförvaltning är en totalförvaltare. Det betyder att vi kan hjälpa er med allt som rör er fastighet. Vi kan allt från att byta glödlampor och städa trapphusen till att
hjälpa er med bokslut och underhållsplanering. Vi är också lokala så vi finns nära om något händer eller om man bara vill ha ett personligt möte.

På Egeryds Fastighetsförvaltning tar vi fram skräddarsydda lösningar som passar det behov som just er förening har. Allt kryddat med det personliga engagemanget av våra skickliga medarbetare.
Under kvällen bjuder vi på lättare mat och dryck.
Vi ses den 13 februari kl.18.00 i Kejsarrummet på Parken Zoo.
Anmäl er senast 7 februari till anmalan@egeryds.se alternativt ring 016-12 02 15

Varmt välkomna önskar vi på Egeryds Fastighetsförvaltning.

Om Egeryds Fastighetsförvaltning

Egeryds Fastighetsförvaltning har sedan starten 1989 varit ett företag med kundnöjdhet och kvalité i fokus. Vi har tack vare vår ambition att växa en stark lokal förankring med kontor i Eskilstuna, Örebro och Lindesberg. Vi utför tjänster åt dig som äger en fastighet och behöver hjälp med skötseln i och kring den. Egeryds har ett komplett utbud av tjänster anpassat för dig som bostadsrättsförening eller kommersiell fastighetsägare.

Egeryds Fastighetsförvaltning

Kontakt Eskilstuna

Telefon: 016-12 02 15
E-post: info@egeryds.se

Kontakt Örebro

Telefon: 019-18 18 18
E-post: info@egeryds.se