Se om ert hus och er förening! 18 January 2017

Att byta förvaltare kan te sig både svårt och tidsödande, men i verkligheten är det inte alls
så svårt!

Många bostadsrättsföreningar väljer att vara kvar hos en förvaltare, trots att man inte är helt nöjd. Det tycker vi är synd! Därför bjuder vi nu in till en kväll där vi kommer att prata om varför det är viktigt att se över
vad man har för avtal med sin förvaltare. Bra avtal lönar sig både för DIG och DIN förening!
Vi på Egeryds Fastighetsförvaltning är en totalförvaltare. Det betyder att vi kan hjälpa er med allt som rör er fastighet. Vi kan allt från att byta glödlampor och städa trapphusen till att
hjälpa er med bokslut och underhållsplanering. Vi är också lokala så vi finns nära om något händer eller om man bara vill ha ett personligt möte.

På Egeryds Fastighetsförvaltning tar vi fram skräddarsydda lösningar som passar det behov som just er förening har. Allt kryddat med det personliga engagemanget av våra skickliga medarbetare.
Under kvällen bjuder vi på lättare mat och dryck.
Vi ses den 13 februari kl.18.00 i Kejsarrummet på Parken Zoo.
Anmäl er senast 7 februari till anmalan@egeryds.se alternativt ring 016-12 02 15

Varmt välkomna önskar vi på Egeryds Fastighetsförvaltning.