Välkommen på trädgårdskväll! 15 March 2018

Snart är våren här!

Och det vill vi fira med att bjuda in till en sprudlande och inspirerande temakväll där vi kommer prata om PLANERA ER TRÄDGÅRD.
Vi kommer berätta om hur ni som förening förbereder er trädgård inför sommaren och vad ni kan göra för att skapa en trevlig och användbar trädgård för hela föreningen.
Tillsammans med vår egna trädgårdsmästare Anna-Maria och Löta Trädgård kommer vi ta er igenom en kväll fylld med tips, tricks och matigare fika!

Ta med dina frågor kring er trädgård, uteplats eller balkong.

Adress: Löta Trädgård AB,Violvägen 4 640 43 Ärla, Eskilstuna
Datum: Torsdag 26/4 kl 18.00

Anmäl er senast 20/4 till ingela.lindell@egeryds.se alt ring 016-12 02 15

Varmt välkomna önskar vi från Egeryds Fastighetsförvaltning och Löta Trädgård!