Felanmälan

Om det uppstår en skada eller fel i din lägenhet eller i gemensamma utrymmen som exempelvis tvättstuga ska du genast meddela oss detta.

Vid akuta fel ska du alltid kontakta oss via telefon omgående. Akuta fel är exempelvis strömavbrott, vattenläckor eller totalstopp i avlopp.

Felanmälan Eskilstuna:
016-12 02 15
Akuta fel efter kontorstid:
010-470 57 84

Vid ärenden som inte är lika akuta vänligen gör din felanmälan till felanmalan@egeryds.se

Formulär för Felanmälan

Välkomna på Brf- mästerskapen i boule! 21 April 2017

Ett vårtecken att räkna med!

Nu står äntligen våren för dörren och vi på Egeryds är i full gång med att sopa upp vinterns grus och putsa smutsiga fönster. Med våren kommer även tiden för vårt årliga Brf-mästerskap i boule. Sätt redan nu ihop ett lag med tre personer och börja träna. Max tre lag per förening gäller.

Vi bjuder på grillad korv och hamburgare!

Vi ses 17 maj kl. 17:00 på Skogsvallens IP, Hällbybrunn. Anmäl er senast 10 maj till ingela.lindell@egeryds.se eller ring 016-12 02 15.

Pssst..! De 6 först anmälda lagen får egna Egeryds-bouleset att öva med !

Om Egeryds Fastighetsförvaltning

Egeryds Fastighetsförvaltning har sedan starten 1989 varit ett företag med kundnöjdhet och kvalité i fokus. Vi har tack vare vår ambition att växa en stark lokal förankring med kontor i Eskilstuna, Örebro och Lindesberg. Vi utför tjänster åt dig som äger en fastighet och behöver hjälp med skötseln i och kring den. Egeryds har ett komplett utbud av tjänster anpassat för dig som bostadsrättsförening eller kommersiell fastighetsägare.

Egeryds Fastighetsförvaltning

Kontakt Eskilstuna

Telefon: 016-12 02 15
E-post: info@egeryds.se

Kontakt Örebro

Telefon: 019-18 18 18
E-post: info@egeryds.se