Välkomna på Brf- mästerskapen i boule! 21 April 2017

Ett vårtecken att räkna med!

Nu står äntligen våren för dörren och vi på Egeryds är i full gång med att sopa upp vinterns grus och putsa smutsiga fönster. Med våren kommer även tiden för vårt årliga Brf-mästerskap i boule. Sätt redan nu ihop ett lag med tre personer och börja träna. Max tre lag per förening gäller.

Vi bjuder på grillad korv och hamburgare!

Vi ses 17 maj kl. 17:00 på Skogsvallens IP, Hällbybrunn. Anmäl er senast 10 maj till ingela.lindell@egeryds.se eller ring 016-12 02 15.

Pssst..! De 6 först anmälda lagen får egna Egeryds-bouleset att öva med !