Vi söker en Fastighetsskötare! 17 September 2018

Egeryds har sedan starten 1989 haft kundnöjdhet och kvalité i fokus. Tack vare vår ambition att växa med en stark lokal förankring finns vi i Örebro, Lindesberg, Eskilstuna och Karlskoga. Genom ett konkurrenskraftigt helhetserbjudande med engagerad och ansvarsfull personal är Egerydskoncernen en komplett fastighetspartner. Egeryds operativa verksamhet står på tre ben, Egeryds Fastighetsförvaltning, Egeryds Fastigheter samt Egeryds Husfabriken.

Om tjänsten

Vi söker en ansvarsfull, självgående och flexibel fastighetsskötare. Du kommer bland annat utföra skötsel och underhåll i våra kunders fastigheter, åtgärda fel och problem som uppstår i lägenheter, lokaler eller i allmänna utrymmen hos våra kunder, utföra enklare snickeri- och målningsarbeten samt utföra service och underhåll av fastighetsteknik såsom lås, larm, ventilation, värme och kyla.

Kvalifikationer

Vi söker dig som trivs med att jobba i ett team där vi samarbetar och tar hjälp av varandra. Som person bör du tycka om och ha erfarenhet av att få arbeta med eget ansvar, vara kommunikativ och serviceinriktad då du arbetar mot kunden! Du ska tidigare ha jobbat som fastighetsskötare.

Meriterande är om du har säker trädfällning/motorsågsutbildning eller arbetat som trädgårdsmästare inom området Yttre skötsel.

Hos oss på Egeryds får du arbeta i en öppen miljö tillsammans med handlingskraftiga och engagerade medarbetare. Vi erbjuder även ESK som är våran personalklubb med välmående, hälsa och sammanhållning i fokus!

Vill du ta chansen att utvecklas tillsammans med oss, eller har frågor om tjänsten? Då är du varmt välkommen med din ansökan till sandra.soderquist@egeryds.se alternativt ring 019-18 18 38.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Fast lön

Provanställning

Tjänsten är stationerad på vårt kontor i Eskilstuna

Sista ansökningsdag 1/10