Vi söker en Platschef! 19 December 2017

Egeryds Fastighetsförvaltning söker en Platschef

Egeryds har sedan starten 1989 varit ett företag med kundnöjdhet och kvalité i fokus. Vi har tack vare vår ambition att växa med en stark lokal förankring kontor i Örebro, Lindesberg, Karlskoga och Eskilstuna. Vi utför fastighetsskötsel, teknisk förvaltning, entreprenad, service och installationer av värme och kyla, hemservice samt ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar, kommersiella fastigheter samt hyresrätter. Vi är den kompletta fastighetsförvaltaren.

Vi har en tydlig målbild att inom tre år bli bättre, större och starkare. Vi bygger vår framgång på glädje, hårt arbete och en stor dos ödmjukhet. Vill du vara med och växa med oss?

Om oss

Egeryds söker en platschef som kommer vara ansvarig för vår verksamhet i Eskilstuna. Vi verkar inom sju olika affärsområden som tillsammans gör att vi är en komplett fastighetsförvaltare. Till din hjälp som platschef har du ett kompetent team av förvaltare, arbetsledare, säljare och affärsområdesansvariga. Du har huvudansvaret för att hela kedjan, från planering och budgetering till att leveransen med kvalité och lönsamhet i fokus fungerar. Du är direkt underställd regionansvarig.

Arbetsuppgifter i korthet

• Ansvara för produktionen inom verksamhetsområdet
  • Utveckla verksamheten inom verksamhetsområdet
  • Handha personalansvar för tjänstemän och produktionspersonal inom verksamhetsområdet
  • Utveckla, stimulera och motivera medarbetare
  • Budgetering och resultatuppföljning samt kommunikation av detsamma till ledning och medarbetare
  • Säkerställa en god lönsamhet och ekonomi i uppdraget.
  • Säkerställa och kvalitetssäkra att arbetsprocesser och arbetsmiljöarbete efterlevs
  • Ansvarar för upprättande av inköpsavtal och leverantörsbedömningar
  • Ingå i bolagets ledningsgrupp
  • Handha kundkontakt och utföra kundvård
  • Stå för våra ledord samt vår slogan – Vi bryr oss!

Kvalifikationer

Du kommer ha personalansvar för ca 10 personer och hantera såväl utvecklingssamtal som lönesamtal. Erfarenhet från fastighetsförvaltning är en merit men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du engagerad, handlingskraftig, trivs med att samarbeta och driva utveckling. Du är självgående och van vid att hantera många olika uppdrag. Personalen är det viktigaste vi har på Egeryds, för att lyckas i rollen som platschef bör du ha erfarenhet av att framgångsrikt leda personal.

Vill du bli en av oss är du varmt välkommen med din ansökan till lisa.ardesjo@egeryds.se. Eller om du vill veta mer om vad vi erbjuder så är du välkommen att ringa Lisa Ardesjö, 019-18 18 12.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan så fort som möjligt men senast 26/1.

Heltid

Fast lön