Vi söker en säljare! 19 December 2017

Egeryds Fastighetsförvaltning söker en engagerad och driven säljare till vårt kontor i Eskilstuna

Egeryds har sedan starten 1989 varit ett företag med kundnöjdhet och kvalité i fokus. Vi har tack vare vår ambition att växa med en stark lokal förankring kontor i Örebro, Lindesberg, Karlskoga och Eskilstuna. Vi utför fastighetsskötsel, teknisk förvaltning, entreprenad, service och installationer av värme och kyla, hemservice samt ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar, kommersiella fastigheter samt hyresrätter. Vi är den kompletta fastighetsförvaltaren.

Vi har en tydlig målbild att inom tre år bli bättre, större och starkare. Vi bygger vår framgång på glädje, hårt arbete och en stor dos ödmjukhet. Vill du vara med och växa med oss?

Om tjänsten

Egeryds söker en säljare som brinner för kundrelationer och försäljning, som vill jobba hårt, är ödmjuk och har ett stort hjärta.

Du kommer ansvara för nyförsäljningen inom den lokala regionen i Eskilstuna.

I dagsläget är man ensam ansvarig för nykundsförsäljningen men har till sin hjälp ett team av olika kompetenser att tillgå. Därför ser vi det som en fördel att du är van med att arbeta självständigt och att du tidigare har arbetat med uppsökande försäljning.

Egeryds värdesätter långa och goda kundrelationen vilket till viss del även speglar vår säljprocess. Mycket av säljarbetet handlar om att skapa en god relation för att vara ett självklart val när kunden har möjlighet att byta förvaltare.  Egeryds är en komplett fastighetsförvaltare som skräddarsyr våra avtal efter kundens behov, vilket innebär både kalkylering och viss branscherfarenhet för att lämna offert. Tjänsten utgår från Eskilstuna och rollen är direkt underställd regionchef.

Arbetsuppgifter i korthet

• Ansvarig för nyförsäljning inom den lokala regionen
  • Ansvarig för upprättande och utförande av marknadsaktivitetsplan inom den lokala regionen
  • Bistå platschef och regionchef med budgetering och resultatuppföljning samt kommunikation avseende försäljning och marknad
  • Handha kundkontakt och utföra kundvård
  • Stå för våra ledord samt vår slogan – Vi bryr oss!

Kvalifikationer

Erfarenhet av försäljning, vana av kundrelationer och uppsökande försäljning. Meriterande med branscherfarenhet.

Vill du bli en av oss eller har frågor om tjänsten, är du varmt välkommen med din ansökan till lisa.ardesjo@egeryds.se alt ringa 019-18 18 12.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan så fort som möjligt men senast 26/1.

• Heltid
  • Fast lön
  • Tillsvidareanställning
  • Arbete under kvällstid kan förekomma